Betingelser

Vi beder om din mailadresse for at sikre, at underskriften er ægte.

Vi beder først og fremmest om din mailadresse, så vi kan sikre, at underskriften er ægte. Vi tilmelder dig også et nyhedsbrev fra Danmarks Naturfredningsforening, så vi kan fortælle dig seneste nyt om kampagnen. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Hvis du vælger at oplyse dit telefonnummer, kan vi kontakte dig med yderligere info om fredninger og for at spørge, om du har lyst til at blive medlem af Danmarks Naturfredningsforening. Du kan altid sige nej, og du vil ikke blive ringet op igen.

Danmarks Naturfredningsforening er ikke på finansloven, og vi modtager kun få midler fra det offentlige, eks. tips- og lottomidler. Vi er en medlemsorganisation og derfor dybt afhængig af gode folks økonomiske bidrag.

Vi har valgt at benytte telemarketing til at kontakte de mennesker, der ved deres underskrift har givet udtryk for, at de bakker op om vores hjertesag.

Er du allerede medlem af Danmark Naturfredningsforening, kontakter vi dig selvfølgelig ikke.

Når du deltager i en underskriftsindsamling hos Danmarks Naturfredningsforening, accepterer du samtidig dette samtykke. Vi behandler dine indtastede data fortroligt og efter alle forskrifter. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.